VÄLKOMMEN TILLHOTELL NUKKUMATTI

Hotell Nukkumatti är ett vänligt och mysigt hotell som har ett fantastiskt läge nära centrum. Hit hittar du lätt med både bil, tåg eller buss. Hotellet ligger 300 meter från järnvägsstationen och 500 meter från busstationen. Centrum ligger närmare än en kilometer.
Välkommen till Karleby!

RUM

Hotellet har 51 bekväma rum i alla storlekar från enkelrum till familjerum. Alla rum inkluderar en toalett och dusch. Fyra av rummen har en egen bastu och vi har också två handikapp anpassande rum. Alla rum är utrustade med WiFi, TV, hårfön och kylskåp. Frukost och allmän bastu ingår i alla priser.

RESTAURANGER

Hotellet har ett stort sortiment av mat och dryck. Restaurang Picante erbjuder på en smaklig frukost och lunch buffet dagligen. Scan Burger är vår in-house restaurang med hamburgare och pommes frites. Vår hotellbar är en avslappande plats för att möta människor vid ett glas öl eller vin.

KONFERENSRUM

Hotell Nukkumatti är den perfekta platsen för att ordna privata event eller möten. Våra tre mötesrum har alla WiFi, flip chart och videoprojektor. Fika med dryck kan beställas vid behov. Vår bastukabinett erbjuder en perfekt möjlighet för att blanda business med nöje.

Boka hotellrum eller konferensrum här.

Kontakta oss

Karta & körinstruktioner

PRISER/NATT

Standard Enkel från 90 €
Standard Dubbel från 105 €
Standard Trippel från 120 €
Standard Familj från 130 €
Superior Dubbel från 120 €
Deluxe Dubbel med Bastu från 130 €


Hotellrum

Boka hotell.


Konferensrum

Boka ett av våra mötesrum inför event eller möte.