Hotellin yhteydessä palvelevatUUDISTUNEET RAVINTOLAT

Tervetuloa nauttimaan viihtyisään Picante ravintolaamme herkullisesta aamiaisesta, maukkaasta lounaasta ja kahvilavalikoimasta. Tarjolla on kahvin ja teen ohella kahvileivät, sämpylät, pienet suolaiset sekä lämpimät leivät. Hotellin yhteydessä palvelee myös hampurilaisravintola Scan Burger.
Pitopalvelumme hoitaa myös erilaisten juhlien, tilaisuuksien, hautajaisten ja muiden tapahtumien ruokajärjestelyt ilolla ja ammattitaidolla! Laadukas, näyttävä ja maistuva ruoka on aina ollut perusajatuksena toiminnassamme. Tarjoiltiin se sitten lounaalla tai pitopalvelu tilaisuuksissa.

Hotellin aulassa on lämminhenkinen pieni baari, josta löytyvät oluet ja viinit. Voit istua iltaa, lukea päivän lehtiä, katsella tv:tä tai vaikka rupatella tuttujen ja tuntemattomien kanssa.

Ravintoloiden aukioloajat

PICANTELounasravintola

Tervetuloa nauttimaan viihtyisään ravintolaamme herkullisesta aamiaisesta, maukkaasta lounaasta ja kahvilavalikoimasta. Tarjolla on kahvin ja teen ohella kahvileivät, sämpylät, pienet suolaiset sekä lämpimät leivät.

Picanten aukioloajat

Hotellin maukasAAMIAINEN

Hotelli Nukkumatin aamiainen on nyt entistä herkullisempi! Hyvin nukutun yön jälkeen maistuu mannermainen aamupala kunnon kahvin kera. Aamiainen kuuluu jokaisen hotellihuoneen hintaan.

Aamiaisen tarjoiluajat

Scan BurgerKun koko ja maku ratkaisevat

Hampurilaisravintolan mehevät ateriat valmistetaan todellisiksi näläntyydyttäjiksi. Maistuisiko Pekoniburger, Kanaburger tai XXL-burger, kylkeen ranskalaiset ja kananuggetit? Runsaasta valikoimasta löytyy klassikkoburgereiden lisäksi makuelämyksiä jokaiselle.

Scan Burgerin aukioloajat

AulabaariViihtyisä kohtaamispaikka

Hotellin aulassa on lämminhenkinen pieni baari jossa voit nauttia olutta ja viiniä. Voit istua iltaa, lukea päivän lehtiä, katsella tv:tä tai vaikka rupatella tuttujen ja tuntemattomien kanssa.

Aulabaarin aukioloajat


Aamiainen

Aamupala tarjoillaan

MA-PE
6-10

LA-SU
7-10


Ravintola Picante

Ravintola palvelee

MA-PE     LA-SU
6.00-21.30      7.00-21.30

Keittiö suljetaan puolta tuntia ennen sulkemisaikaa.

Lounas tarjolla:
MA-PE   klo   10:30-18.00
LA          klo   11.00-18.00
SU          klo   11.00-16.00


Scan Burger

Ravintola palvelee

MA-SU
10-21.30


Aulabaari

Baari avoinna

MA-SU
15-21.30